Порасналият син на Евгени Димитров не иска да чуе за татко си!

https://goreshto.net/goreshto/porasnaliyat-sin-na-evgeni-dimitrov-ne-iska-da-chue-za-tatko-si/131977 Goreshto.net
Порасналият син на Евгени Димитров не иска да чуе за татко си!

Понякога физиономията лъже

Така е и при дясната ръка на Слави Трифонов- Евгени Димитров-Маестрото. На 55 той изглежда като бебе или като непораснало момче. Само че музикантът е като хищна хиена, що се отнася за жени.

Той има няколко брака и един куп деца. Преди година мина под венчило с доста по-младата репортерка от Би Ти Ви- Виктория Готева. Тя била ученичка по пиано на Маестрото и нещата се случили…

Но не за нея става дума, а за порасналия син на Евгени Димитров-Кристиан. Той е наследил таланта на татко си, но не поддържа връзка с него.

Вероятно, защото талантливия маестро го е изоставил като бебе. Той зарязва и майка му Елла Наумова, която ги ражда още като студентка. Да, тя ражда две бебета, близнаци, но едното умира. То се ражда с тежки физически аномалии и не издържа операцията, която му правят, когато навършва годинка.

Евгени и Елла са съсипани,  а болката ги разделя. Синът му Кристиан не може да му прости за пропуснатите мигове и години. Защото Евгени Димитров поема по пътя си, но в него място няма и за сина му.

Днес Кристиан е  на 20 години и живее в Берлин, където следва. Той е изключително близък с майка си, която вероятно не е повторила с опита отново да се омъжи.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.