Посланик Митрофанова цъфна с часовник за 50 бона на честванията за Деня на победата

https://goreshto.net/goreshto/poslanik-mitrofanova-cafna-s-chasovnik-za-50-bona-na-chestvaniyata-za-denya-na-pobedata/47244 Goreshto.net
Посланик Митрофанова цъфна с часовник за 50 бона на честванията за Деня на победата

Посланик Елеонора Митрофанова очевидно е фен на ултраскъпите бижута, забеляза Горещо.
Посланичката на Русия в България се появи на честванията на Деня на победата 9 май с часовник, който дори човек с нейния статут трудно може да си позволи. Тя успя да шокира всички, дори и най-върлите поддръжници на страната й и Путин, с часовник, който струва колкото една боксониера у нас.

Снимка: Лупа
За речта си за празника Митрофанова се беше закичила с часовник на бранда “Backes & Strauss”, модел “Пикадили”, чиято цена е цели $26 000. Или близо 50 000 български лева – сума, с която може да се купи едностайно жилище у нас, че дори и двустайно, в някой по-малък град в провинцията.

С визията си посланичката напълно оправда прозвището, което й лепнаха българите – Мутрофанова, заради поведението и визията си на нагъл силовак от началото на 90-те години.

Твърде крещящата й визия на празника се допълваше от костюм в кървавочервен цвят, чието агресивно послание със сигурност не е случайно. Може пък би е избрала този цвят като завоалирана почит към пролятата кръв на хилядите невинни при инвазията на руснаците в Украйна, но едва ли.

Интересно защо видната поборничка за руското величие не си е купила съветски часовник “Победа, “ЗИМ” или “Янтар”, а се мъчи с произведение на германската фирма Backes & Strauss. В крайна сметка немците загубиха “Отечествената война”, нали?

Източник: Лупа

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.