Последната съпруга на Коста Цонев с апетити към политиката

https://goreshto.net/goreshto/poslednata-sapruga-na-kosta-conev-s-apetiti-kam-politikata/115698 Goreshto.net
Последната съпруга на Коста Цонев с апетити към политиката

Ели Цонева се втурна към политиката

Последната съпруга на легендарния актьор Коста Цонев се оказа напориста и амбициозна жена.

Вдовицата има собствена кантора за недвижими имоти.Тя влязла в редиците на партията бившия премиер, ген. Стефан Янев. Кандидатирала се за депутат, а сега обмисляла варианта да се пробва да стане кмет на софийското село Бистрица на изборите тази есен.

Сред местните пловдивчанката се ползва с огромно уважение. След като среща Коста Цонев и се омъжва за него, тя заживя в огромната му вила в софийското село.Имотът актьорът й го завещава, а след смъртта му тя се опита да продаде огромното имение. Въпреки че дълго време бе на тезгяха, Ели все пак успя да го изтъргува за внушителната цена от около милион лева преди две години.

Амбициозната Ели Цонева завърши и второ висше образование преди пет години.

„Когато Коста си отиде от този свят имах много свободно време. Затова реших да уча, за да обогатя знанията си по специалността. но го направих задочно, защото нямаше как да оставя работата си", разкри 65-годишната вдовица.

Сега втората съпруга на Коста Цонев си е нацелила политиката.В социалната мрежа тя е доста активна, като се вълнува от много социални и обществени процеси в страната, като се бунтува срещу неправдите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.