Потребителите категорични: Светлана Гущерова се нуждае от спешна помощ!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/potrebitelite-kategorichni-svetlana-gushterova-se-nuzhdae-ot-speshna-pomoshtsnimki/142556 Goreshto.net
Потребителите категорични: Светлана Гущерова се нуждае от спешна помощ!(Снимки)

Потребителите са потресени от Светлана Гущерова

По тяхното мнение тя има нужда от спешна помощ. Те са категорични в това заради снимките, които съпругата на Християн Гущеров пусна от плажа. На тях тя  е живи мощи, само кожа и кости, като сал един силикон й е останал. Което е живо доказателство, че Светлето страда от анорексия.

Заради плашещата гледка потребителите на нета веднага я посъветваха да започне да се храни или да потърси моментално специалист, че положението наистина е сериозно.

Това се затвърди от днешния пост, който Гущерова публикува в мрежата. Тя скочи на потребителите в нета да не й дават акъл дали е слаба или не, защото това била нейна работа.

„Слаба или не, това го решавам аз. Очаквах от вас различни и забавни отговори, а не да ме хулите“, скочи Гущерова.

Нещата наистина са сериозни, защото с написаното от нея става ясно, че тя отрича да има проблеми и не се възприема за твърде слаба.

А близки до бившата плеймейтка твърдят, че Светлана искала да отслабне още с килограм-два, понеже се виждала като дебела.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.