Потвърдено: Мария Бакалова и сина на Мария Гроздева са двойка

https://goreshto.net/goreshto/potvardeno-mariya-bakalova-i-sina-na-mariya-grozdeva-sa-dvoyka/53120 Goreshto.net
Потвърдено: Мария Бакалова и сина на Мария Гроздева са двойка

Мария Бакалова и Валери Григоров са гаджета

Двамата влюбени наскоро разкриха връзката си. Това синът на двукратната олимпийска шампионка и холивудската звезда направиха на Деня на влюбените.

Двойката се обясни в стори в социалните мрежи точно на 14-ти февруари.

Дотогава влюбените пазеха пълно мълчание за любовта си. Но скоро го направиха пред камера и разкриха как точно е пламнала искрата между тях.

Това тривиално се случило по време на работа. Синът на Мария Гроздева и българската актриса, станала знаменитост в Холивуд, участвали в един и същи филм. Където Мария Бакалова имала роля а Валери бил каскадьор.

Макар че Бакалова би трябвало да не се смущава от камерите, тя трудно говорила за любовта си и личния си живот, доверяват очевидци.

Единственото, което успяла да сподели за Валери било, че той бил „най-прекрасното и добро момче на света“.

Но двойката рядко може да се забележи на лъскави светски събития. Те предпочитат да са заедно и далеч от любопитни хорски очи. Харесват планината и да обикалят по красиви и отдалечени от градския шум, местенца.

Валери сподели, че не харесва светските партита, понеже се „притеснява“.

Мария Бакалова сподели, че следващите месеци ще се потопи в работа. Ще снима в Будапеща, Канада, Луизиана, но въпреки това няма да се откаже от любовта си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.