Позабравена поп фолк певица се закани: Ще ви мачка валякът!

https://goreshto.net/goreshto/pozabravena-pop-folk-pevica-se-zakani-shte-vi-machka-valyakat/129073 Goreshto.net
Позабравена поп фолк певица се закани: Ще ви мачка валякът!

Позабравена поп фолк фурия се завръща на сцената

Тя твърди, че музиката и сцената много й липсват. И след като дъщеря й отраснала, а с половинката й отношенията са повече от хармонични и спокойни, може пак да извива глас пред феновете си.

„Ще ви мачка валяка“, закани се с усмивка 52-годишната Лия. Изпълнителката на „Ще те мачка валякът“, от където идва заканата, „Митничарю“ и „Дяволски чаровник“ слезе от сцената преди 17 години.

„След като срещнах човека, с който разбрах, че съм щастлива в живота  и създадохме нашата дъщеря, реших да се оттегля от сцената и професионалните изяви.

Исках детето ми да расте в спокойна и хармонична среда“, сподели фолкаджийката в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Като приоритети в живота си Лия поставя уютът  и добрите отношения в семейството.Затова се отдава изцяло на съпруга си Жоро и на дъщеря им, като загърбва кариерата си.

„В началото ми беше много трудно. Чувствах се виновна, защото по празници и по поводи, при които българинът празнува, аз си бях в къщи.

Първите години бяха много стресови за мен, да не работя и да си стоя вкъщи. Но сега не съжалявам за решението си“, връща назад лентата поп фолк певицата. Сега е готова да се върне ударно на сцената.

Доволна е, че дъщеря  й има талант за пеене, но се е ориентирала към поп и джаз пеене. А тази година семейството има още един повод за празнуване-фирмата на мъжа й за международни превози става на 20 години

Източник:  Телеграф, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.