Правнучката на Тато вдига сватба! Кой е избраника (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/pravnuchkata-na-tato-vdiga-svatba-koy-e-izbranika-snimki/117398 Goreshto.net
Правнучката на Тато вдига сватба! Кой е избраника (Снимки)

Правнучката на Тато скоро ще мине в отбора на омъжените

По-малката щерка на Жени Живкова показа за първи път, че има сериозен мъж до себе си. Андреа Стефанова и партньора й вече обсъждали предстоящата си сватба.

Но правнучката на Тодор Живков пази в тайна името и самоличността на бъдещия си съпруг. Двамата са неразделни, появяват се по светски събития ,ходят в актуални софийски ресторанти и заведения.

Андреа е наследила афинитета на майка си към модата и развива бутика и марката на родителката си.Младата дама, с визия на манекенка, преди години представи собствена модна колекция с елегантни облекла в столицата.

Андреа е завършила моден дизайн в престижен италиански университет, но се връща в родината. Тя е разработила и онлайн бутик и го популяризира в социалните мрежи.

Наскоро бъдещата булка е сменила драстично визията си. От блондинка тя вече е в отбора на брюнетките.

Двете с по-голямата си сестра Людмила са много близки. По-голямата правнучка на Тато е щастливо обвързана с брокер на недвижими имоти.Тя завършва престижен университет по интериорен дизайн в Ню Йорк. Живее известно време в Америка, после се мести в Лондон. От години живее в Обединеното кралство, където е част от екипа на една от най-престижните фирми по интериор и архитектура.Въпреки че се е установила там, често се прибира в България, за да види семейството си.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.