Прецакаха ги: Феновете на „Война на буквите“ бесни!

https://goreshto.net/goreshto/precakaha-gi-fenovete-na-voyna-na-bukvite-besni/54536 Goreshto.net
Прецакаха ги: Феновете на „Война на буквите“ бесни!

Феновете на сериала „Война на буквите“ се чувстват прецакани

Причината, че сериалът има огромна опасност да остане без втори сезон.През уикенда се излъчи последния епизод от първия сезон. Въпреки че завърши с отворен край, феновете на филма са силно огорчени.

Защото вероятността е наесен да няма продължение на историческата сага.Телевизията майка БНТ все още не е водила преговори със сценаристите, гласи клюката от кухнята на лентата.

Скептицизмът към екранното представяне на книгата на Людмила Филипова също е огромен. Според мнението на зрителите тя не отговаря на историческата действителност, в чието действие се развива сериала.

Това няма как да не окаже влияние и на разговорите между БНТ  и екипа на филмовата продукция.

Освен това хонорарите може да се окажат „препъни камък“ филмът „Война на буквите“ да има продължение през есента.

Например хонорарът на Захари Бахаров никак не е малък, заради което бюджетът също ще натежи на везните.

Зрителският интерес към съдбата на княз Баян също не е засилен. Според данните на медията друг техен проект „Вина“ обира повече адмирации от зрителите, отколкото „За буквите“.

Все пак не са малко и тези зрители, които луднаха по историческия филм. Те искат продължението на лентата и затова се чувстват прецакани, ако това не се случи.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.