Преди Коледа: Лили Иванова здраво натъпка портмонето от концерти!

https://goreshto.net/goreshto/predi-koleda-lili-ivanova-zdravo-natapka-portmoneto-ot-koncerti/123664 Goreshto.net
Преди Коледа: Лили Иванова здраво натъпка портмонето от концерти!

Лили Иванова доволна и богата ще посрещне Коледа

Вечната Амбър ще прибере близо милион от концертите си. Естрадната прима ще прибере тази тлъста сума само от двата концерта, които направи пред софийската публика в НДК.

Лили доказа, че го умее и за пореден път напълни залите, въпреки надутите цени на билетите. Кубратската дива направи и 15 концерта в 13 различни градове на страната, като цената на билетите й варираше мужду сто и триста лева.

Въпреки надутите цени на билетите, в сравнение с миналите години, певицата успя пак да ги пласира. По думите на музикалните спецове, Лили Иванова има винаги солидни спонсори, които поемат плащанията за залите, както и за техниката.

Но парите, необходими за екипа, както и за другите допълнителни разходи не могат да се изчислят до стотинка.Публиката, която напълни залите на двата й концерта в НДК се равняват по брой на половината слушатели от „Арена София“.

Към тази сума трябва да се прибавят и парите от концертите в страната. А билетите само за бутиковия концерт в Народния театър „Иван Вазов“ достигнаха космическите 500 лева за бройка.

Въпреки мрачните прогнози на скептиците те също бяха раздпродадени бързо. Явно, освен да пее, Лили Иванова умее да преценява нещата и да разчита на верната си публика.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.