Преди отпуската: Гала и „На кафе“ със страшен гаф

https://goreshto.net/goreshto/predi-otpuskata-gala-i-na-kafe-sas-strashen-gaf/113804 Goreshto.net
Преди отпуската: Гала и „На кафе“ със страшен гаф

Последната седмица на „Та кафе“ преди отпуската не премина без страшен гаф

Изглежда блондинката и панелестите вече са уморени и мечтаят за почивка и релакс. Но това им причини огромен и то доста срамен гаф.

Интервюто с чалгарката Диона бе пуснато частично. Певицата е без хит, но не спира да се оплаква и да разправя за живота си. След като на два пъти заяви колко обича да е провокирана, Георги Блажев сигнализира за гафа, но късно.

Конкуренцията им от „Преди обед“ са постъпили по-разумна. Те въртят интервютата на Деси Стоянова и Сашо Кадиев, който от есента напуска продукцията, за да няма гафове.

Поредният сезон на „На кафе“ свършва, но от есента пак се завръща на екран.От години много от зрителите не искат да се върти повече и предлагат Гала да се „пенсионира“, но желанието им няма да се изпълни.

Вероятно частично, защото ще има рокада за някои от панелистите. Според слуховете от кухнята от предаването си тръгват Ромина Тасева и Дарин Ангелов. Патрашкова и оперния певец Юлиан Константинов обаче няма кой да ги измести.

Георги Блажев също остава, защото той има солидна фенска маса, а и е доста активен в мрежата.

Кой обаче ще седне на местата на двамата, все още никой не знае.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.