Предизвестеният финал на „Един за друг“ вбеси зрителите – до последно се надяваха на чудо

Виктория и Явор бяха най-изкуствената и хулена двойка във формата

https://goreshto.net/goreshto/predizvesteniyat-final-na-edin-za-drug-vbesi-zritelite-do-posledno-se-nadyavaha-na-chudo/110617 Goreshto.net
Предизвестеният финал на „Един за друг“ вбеси зрителите – до последно се надяваха на чудо

Виктория и Явор бяха най-изкуствената и хулена двойка във формата

Зрителите на „Един за друг“, са бесни заради победата на Явор и Виктория. Двамата бяха най-изкуствената и хулена двойка в риалити формата, а изведнъж се оказаха победители.

 

Финалът на предаването превърна социалните мрежи в арена на ожесточени битки между защитници и хулещи двойката-победител. Оказа се, че те далеч не са фаворити на зрителите.

След финалната вечер мрежата се превърна в истинско бойно поле. Всички, които гледаха предаването са наясно, че във финалната битка двойките трябваше да се мобилизират до краен предел и да устоят на суровите любовни стихии.

 

Габриела и Десислав отпаднаха още в самото начало на финалната битка, след като се подхлъзнаха. Бронзовият медал отиде при Кристина и Артьом, които също не успяха да устоят на изпитанието. Димана и Христо станаха подгласници на победителите. Именно тях зрителите искаха да видят като победители, но уви това не се случи.

 

Зрителите определиха точно тази двойка като „Един за друг“ и те наистина го показаха във всяко едно от изпитанията. За разлика от тях Виктория и Явор бяха абсолютни позьори. Те непрестанно показваха, че не само не се обичат, а са в играта заради парите. Всъщност горчивата истина е, че от там, те излязоха само със сумата и нищо повече, коментират гневни зрители.

 

Всички са убедени, че победата бе нагласена. В мрежата почти не може да се срещне положителен коментар за Виктория и Явор. Онази част от зрителите, които следяха внимателно сезона забелязаха, че Виктория се ухилваше до уши само когато виждаше, че камерата е насочена към нея. в случаите, в които пропускаше тази подробност, тя гледаше като изтребител и с доста злобен поглед останалите участници. Няма да е изненада, ако победителите в този сезон сринат рейтинга на предаването. Не е изключено догодина много от зрителите да не го гледат след огромното разочарование от нагласения финал.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.