Преместиха внезапно „Алея на славата“ по късна доба. Каква е причината?

Медията така и не сметна за нужно да уведоми зрителите за причината, довела до тази промяна

https://goreshto.net/goreshto/premestiha-vnezapno-aleya-na-slavata-po-kasna-doba-kakva-e-prichinata/118510 Goreshto.net
Преместиха внезапно „Алея на славата“ по късна доба. Каква е причината?

Медията така и не сметна за нужно да уведоми зрителите за причината, довела до тази промяна

Сериалът на Нова тв – „Алея на славата“ внезапно бе изместен от праймтайма чак в 22 ч., което накара зрителите да се зачудят какво се случва. След като очакваха новия епизод във вторник в 20 ч., както бе обявено предварително, продукцията им пусна епизод от риалитито „Игри на волята“. Занапред това ще е програмната схема на Нова тв – в 20 ч. стартират „Игрите“, а в 22 ч. – „Алея на славата“.

 

Запознати издават, че ръководството е взело решението по спешност, буквално от днес за утре. Официалната страница на продукцията е затрупана от оплаквания и въпроси относно причината за смяната на началния час. Мнозина се зачудиха дали промяната е била извънредна или ще е за постоянно. От Нова обаче не счетоха за нужно да дадат каквото и да било обяснение на зрителите си.

 

Изглежда занапред началният час на сериала ще остане 22 ч. Хора от кухнята на медията посочват, че причината за това се корени в програмната политика на конкурентите от bTV, които преди дни изместиха турската сапунка от праймтайма в 22 ч.

 

 

Предвид факта, че по традиция Нова тв се стремят да отнемат зрителите на конкуренцията с българските сериали, също се е наложило да променят началния час на „Алея на славата“. Само дето зрителите никак не останали доволни от промяната и настояват за обяснение. Много от тях споделят, че това ще ги принуди занапред да гледат сериала през интернет платформите, тъй като часът му вече е твърде късен за делничен ден.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.