Преслава се продаде за 50 бона?

https://goreshto.net/goreshto/preslava-se-prodade-za-50-bona/54584 Goreshto.net
Преслава се продаде за 50 бона?

Преслава се е продала доста добре

Актуалната пайнерка се е изтъргувала твърде скъпо, напук на тежката икономическа ситуация. Топ певицата ще пее на сватба, като се е договорила за космически хонорар в размер на 50 000 лева.

Определено Преслава умее да се договаря, показвайки бизнес нюх. Тя взима парите, като ще пее в един от най-бедните градове на северозападналия край-Видин.

Звездата била поканена от виден бизнесмен в града, който женил дъщеря си. Оказало се, че имотния мъж трябва да наддава, за да има певицата на семейното тържество. Много хора искали да видят Преслава на живо, затова се наложило да даде тази огромна сума, за да зарадва булката. Богаташът имал финансовите възможности, затова не се поколебал да зарадва щерка си, която била голяма фенка на звездата на „Пайнер“.

Горещият слух за тлъстият хонорар веднага обиколила градчето. Всички се чудели и маели как така една певица взима пари за няколко часа, колкото били заплатите на служители от малка фирма.

Не е тайна, че Преслава е една от най-скъпо платените изпълнителки.Тя взима хонорар от най десет бона, когато извива глас в чалготеките и нощните клубове. Само за два часа пеене в новогодишната нощ фолкаджийката прибира над двадесет  и пет бона, коментират в гилдията.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.