Преслава стряска хората с вида си

Разкрасителните процедури вече определено започнаха да я загрозяват

https://goreshto.net/goreshto/preslava-stryaska-horata-s-vida-si/130650 Goreshto.net
Преслава стряска хората с вида си

Разкрасителните процедури вече определено започнаха да я загрозяват

Преди броени дни Преслава се появи в публиката на „Като две капки вода“ в компанията на дъщеря си Паола. Тя обаче стресна околните с начина, по който изглежда. Мнозина дори подчертаха, че става все по-страшна.

 

Добричлийката бе в публиката на „Капките“, за да чуе как я имитира Християна Лоизу в изпълнението на песента „Дяволско желание“. Парчето и клипът към него е от 2005 г., а публиката и зрителите пред телевизорите се сетиха за начина, по който е изглеждала певицата по онова време.

 

Тогава Преслава все още не бе пристрастена към естетическите процедури и не си бе клъцнала носа. Брюнетката залитна по разкрасителните процедури преди пет години, когато си оряза носа и обяви, че се е подложила на процедурата уж по лекарско предписание.

 

Работата е там, че оттогава до ден днешен, певицата от лекия жанр не спира с корекциите, а носът й не спира да се смалява. В този ред на мисли според мнозина певицата е заприличала изумително на герой от сериала „Планетата на маймуните“. Хора от бранша издават, че човекът, който непрекъснато я подтиква да коригира външността си, е мъжът й Павел.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.