Преслава завидя на Жоро Игнатов от „Съдебен спор“

https://goreshto.net/goreshto/preslava-zavidya-na-zhoro-ignatov-ot-sadeben-spor/115936 Goreshto.net
Преслава завидя на Жоро Игнатов от „Съдебен спор“

Не й стига на Преслава славата, а иска още и още

Добричлийката прави всичко възможно, за да е в „окото на урагана“. След като Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ доби неочаквана слава, Преслава завидя.

Припомняме, че емблематичния репортер на единственото юридическо шоу у нас се похвали, че негов верен фен си го е татуирал на крака.

Именно заради това топ фолкаджийката реши да се закачи с юриста и да го подразни.

Жоро Игнатов е известен със скандалните си репортажи при междусъседските войни, които се разиграват на екран.

Вероятно поп фолк дивата се опитва да оправдае с шега прегрешенията си заради стриктния хранителен режим, който трябва да спазва.

Причината е, че сигурно Преслава е „озверяла“ от глад, но трябва да се мъчи, за да е в топ форма на сцената и да е разочарова почитателите си.

Затова Преси направи паралел между казаното от нея и култовата фраза на Жоро Игнатов, която той често употребява в „Съдебен спор“.

„Няма да ям“ е като казаното от Жоро Игнатов „Моля ви, не сме дошли тук да палим скандали“, заяви певицата.

Само че в мрежата я обвиниха, че сравнението й никак не е точно и изобщо бледнее пред любимата реплика на репортера на „Съдебен спор“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.