Престоят в ареста отрезвил Мак Маринов и вече гледа по друг начин на живота

Партнирал си е веднъж на сцената с майка му – актрисата Жорета Николова

https://goreshto.net/goreshto/prestoyat-v-aresta-otrezvil-mak-marinov-i-veche-gleda-po-drug-nachin-na-zhivota/118098 Goreshto.net
Престоят в ареста отрезвил Мак Маринов и вече гледа по друг начин на живота

Партнирал си е веднъж на сцената с майка му – актрисата Жорета Николова

Екранният Милен от новия сериал на Нова телевизия „Алея на славата“, актьорът Мак Маринов, е сред известните личности у нас, хванати да шофират след употреба на алкохол.

 

Преди около година той е изгубил книжката си и попаднал в ареста. 32-годишният актьор едва тогава осъзнал какво се е случило и доста болезнено приел отнемането на личната му свобода. Осъзнал е и необходимостта от спазването на правилата и обществените норми.

 

Самият той смята, че случилото се е било за добро, защото е довело до твърдо спиране на наркотиците и драстично намаляване на алкохола.

Другото разтърсващо събитие в живота на актьора, е загубата на баща му – актьорът и преводач Валентин Маринов – Пепо, който си отиде от рак през октомври 2020 година. И той, и семейството до последно се бориха със страшната болест, подкрепяни от всички близки, почитатели и разбира се цялата актьорска гилдия, но уви Пепо все пак изгуби живота си.

 

 

Мак Маринов си е партнирал веднъж на сцената с майка му – актрисата Жорета Николова и описва изживяването като приятно и за двамата.

Мак започва следването си като студент по философия в СУ, отказва се след 2 години и през 2013 записва в НАТФИЗ „Актьорско майсторство за драматичен театър“. Завършва класа на проф. Ивайло Христов.

 

Първите му малки роли са във филмите „Тилт“ и „Кецове“ в сериалите „Дяволското гърло“, „Денят на бащата“, „Откраднат живот“, „ Пътят на честта“. Участва и в хитовия сръбски филм „Южен вятър 2: Ускорение“.

В „Алея на славата“  е първата му главна роля в сериал.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.