Приказката свърши: Хари и Меган се разделиха окончателно

https://goreshto.net/goreshto/prikazkata-svarshi-hari-i-megan-se-razdeliha-okonchatelno/113576 Goreshto.net
Приказката свърши: Хари  и Меган се разделиха окончателно

Приказката на херцозите от Съсекс свърши

Принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл са решили да не живеят под един покрив. Той заминава за Африка, където ще вземе участие в снимки за платформата Нетфликс. А бившата американска актриса остава в Америка, за да се грижи за двете им деца.

Това разкриват известни издания зад океана. Скандалите на кралското семейство започнаха след коронацията на крал Чарлз Трети, но най-вече защото загубиха 20 милиона долара. Ипотеката по огромното имение, издръжката на децата, охраната и куп битовизми станаха непосилни за по-малкия брат на Уилям.

Меркантилната Меган се надяваше семейството да се оправи с наследството на покойната принцеса Даяна. Но различните законови пречки на Острова не осъществиха мераците й. Хари получи много малка част от парите на майка си, които се оказаха крайно недостатъчни.

Всички тези неуредици и липсата на пари съсипали отношенията на двойката. Според слуховете Хари вече е говорил с татко си и по-големия си брат, като ги помолил за подкрепа.

В началото ставало дума само за парични постъпления, но след това принц Хари ги измолил известно време да живее в Лондон.

Чарлз  и по-големия му син Уилям му казали, че ще размислят. И след като Хари се върне от Африка да измислят начин как да се продължи бракоразводния процес.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.