Приказката свърши! Ивана би шута на Благо Джизъса

https://goreshto.net/goreshto/prikazkata-svarshi-ivana-bi-shuta-na-blago-dzhizasa/125852 Goreshto.net
Приказката свърши! Ивана би шута на Благо Джизъса

Благо Джизъса и най-новата му придобивка Ивана май са разделени

Единствената щерка на рапъра и бизнесмен Ванко 1 е зарязала вечно нахиленият ритнитопковец. Двамата все още не са признали за разлъката, но нещата „миришат на раздяла“.

Профилите и на двамата в Инстаграм са в безмълвно затишие. Профилът на Ивана е застинал, а в своя Благо Джизъса не е качвал обща снимка с наследницата на Ванко 1 от близо месец. Двамата вече не само че не се следват, а и не се поглеждат.

„Тя е жената на живота ми, много я обичам“, мълвеше преди време в предаването на Гала „На кафе“, като изоглавен Благой Георгиев.

Звездната наследница е зарязала набожния ритнитопковец малко след празниците, гласи упоритата клюка. Все още не са ясни причините, но при Благо Джизъса тя е една-горкия той не може да държи ципа си затворен.

Двамата бяха заедно половин година, като не спираха да наводняват нета с общи снимки.Благой Георгиев  призна преди време, че не може да бъде с една жена повече от две години.

Но в последно време той е „свил платната“ и изневерите му са по-чести и от преди. С единствената жена, която не успя да забремени, Полина Спасова изкара в брак по-малко от година. Ивана, с която станаха гаджета веднага след като се разведе с втората си официална съпруга, изкара само шест месеца.

Благо има четири деца от три различни жени, като синът от татарката Есмер Омерова не го познава.

Източник: Интриги.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.