Приказката свърши! Меди натири Моника Валериева от живота си

https://goreshto.net/goreshto/prikazkata-svarshi-medi-natiri-monika-valerieva-ot-zhivota-si/111976 Goreshto.net
Приказката свърши! Меди натири Моника Валериева от живота си

Приказката между Меди и Моника Валериева свърши

Ако изобщо е имала такава голяма любов, която двамата умишлено тиражираха. А и фактът, че за последната година се разделяха и събираха няколко пъти, изобщо не говори за чак такава огромна обич.

Слуховете, че двамата са се парясали, все повече се потвърждават. Гласовитият ром и родената в Дупница силиконка не се следват в социалните мрежи. Мона дори е изтрила общите си снимки с певеца.

Това е сигурно доказателство, че вече са си казали „ариведерчи“, шушукат в светските среди.

За креватните подвизи на Мона се носят легенди у нас, че и в чужбина. Само че напереният ром кръшнал яко на доскорошната си половинка и това стигнало до ушите й. Двамата се разделили с грозен скандал, като не спирали да се „замерят“ с нелицеприятни случки от миналото си.

Меди дори обидил бившето си вече гадже за възрастта й, а това накарало Моника буквално да изригне и превърти, коментират свидетели на чутовната караница.

Меди обаче изобщо не се трогнал от раздялата. Всяка вечер той се наслаждавал не само на питиетата, но и на нежна компания. Мургавият чалгар се чувствал превъзходно и нямал никакво намерение да се утешава с ласките на доста по-дъртата от него Моника Валериева.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.