Принц Хари призна за любовта си към друга жена!А Меган Маркъл

https://goreshto.net/goreshto/princ-hari-prizna-za-lyubovta-si-kam-druga-zhenaa-megan-markal/111679 Goreshto.net
Принц Хари призна за любовта си към друга жена!А Меган Маркъл

Принц Хари призна за любовта си към друга жена

След това признание връзката между Хари и Меган Маркъл става все по-тегава.

И без това отношенията между съпрузите са доста обтегнати, а след признанието на Хари не се знае докъде ще стигнат. Защото по-малкия син на крал Чарлз Трети призна в интервю при разпит във връзка с хакерска атака над британските таблоиди, че голямата му любов е Челси Дейви.

Но „медиите разрушиха нашата връзка“, заяви принца. И ако те не са се били намесили в отношенията им, щели да са много щастливи заедно

Преди да се ожени за Меган Маркъл Хари имаше няколко връзки, които станаха достояние на таблоидите. И Челси Дейви бе една от тях. Но постоянното внимание на медиите и вмъкване в личното им пространство унищожи дългогодишната им връзка.Тя заявила, че не иска да има съдбата на Чарлз и Даяна  и затова се разделила с него. По време на коронацията на Чарлс Челси се омъжи за приятеля си Сам, с когото са заедно от три години. В началото на тази година им се роди и син. Двамата разделят времето си между Лондон и Лос Анджелис.

Признанията на Хари, че Челси е голямата му любов, ще унищожи и без това крехките му отношения със съпругата му. А британският елит е  категоричен, че ще прибере Хари отново в редиците си, само ако се разведе с Меган.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.