Продуцентът Евтим Милошев: Парализирах се заради „Сървайвър“

https://goreshto.net/goreshto/producentat-evtim-miloshev-paralizirah-se-zaradi-sarvayvar/109576 Goreshto.net
Продуцентът Евтим Милошев: Парализирах се заради „Сървайвър“

Топ продуцентът Евтим Милошев призна нещо наистина драматично

Той продуцира на доста знакови предавания, като „Столичани в повече“, „Комиците“, както и много епизоди на „Сървайвър“. Шоуто за оцеляване тази година бе поето от турска фирма, която е сключила договор с Би Ти Ви.

Дясната ръка на Слави Трифонов в миналото още не може да забрави една драматична случка, която се е случила по време на един от предишните епизоди на „Сървайвър“.

Това 54-годишния бивш кукувец изповяда в подкаста на Тото и „Скандау“. Той призна, че в тридесет годишната си практика на продуцент най-тежко му се отразило смъртта на кмета Нончо Воденичаров от Раднево.

„Когато това се случи, получих парализа. Вярно временна беше, но беше страшно. Ръцете и краката ми отказаха да се движат, вероятно заради някакви биохимични процеси, провокирани от стреса“, призна продуцентът.

Както знаем, въпреки че кметът е бил в отлична форма, бил е и каскадьор, но получава удар и намира смъртта си в шоуто.

„Беше страшно, но не искам повече да говоря ,за да не накърня отново близките му“, рязко смени темата той.

И призна, че в „Сървайвър“ се случват инциденти. Но по неговото мнение рокадата на Владо Карамазов с Ваня Джаферович е „меко казано несериозна“.

Източник: Лупа.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.