Пропука ли се любовта между Мадалина Геня и Гришо. Влашката красавица се приюти в обятията на моден гуру

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист

https://goreshto.net/goreshto/propuka-li-se-lyubovta-mezhdu-madalina-genya-i-grisho-vlashkata-krasavica-se-priyuti-v-obyatiyata-na-moden-guru/117809 Goreshto.net
Пропука ли се любовта между Мадалина Геня и Гришо. Влашката красавица се приюти в обятията на моден гуру

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист

Докато тенисистът Григор Димитров играе в Китай, любовницата му Мадалина Геня също не скучае. Тя се е приютила в обятията на бившия си – Филип Плейн. Двамата се събраха на лъскаво парти в Милано по повод най-новата колекция на модния гуру.

 

Плейн лично пусна снимките с влашката сексбомба, на една от които са небрежно прегърнати. В модните среди отбелязват, че е изключително рядко явление Филип Плейн да се фука в социалните мрежи с красавици по ревютата си. Очевидно обаче Гришовица все още му е на сърце след краткия, но пък за сметка на това бурен любовен романс, който имали преди време. по всичко личи, че двамата са останали твърде близки покрай работата им.

 

 

И докато Мадалина и Плейн се прегръщат, Гришо чука топчето по кортовете в Китай, където вече веднъж отпадна, но му предстоят още два турнира в следващите седмици. Хора от обкръжението на хасковлията твърдят, че няма повод за ревност, понеже модният гуру има семейство и само преди три месеца стана баща на син, с който го дари жена му Лучия Бартоли.

 

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист, които не гледат с добро око на румънката и не вярват в уж чистата й любов към сина им.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.