Пропука ли се Рая: Джей Ло не спира да флиртува, мъжа й на ръба на криза

https://goreshto.net/goreshto/propuka-li-se-raya-dzhey-lo-ne-spira-da-flirtuva-mazha-y-na-raba-na-kriza/111040 Goreshto.net
Пропука ли се Рая: Джей Ло не спира да флиртува, мъжа й на ръба на криза

Джей Ло си остава знаменита флиртаджийка

Но Бен Афлек е на ръба на криза,  а вероятността за звезден развод никак не е чужда.Повод за семеен скандал се оказа характера на Дженифър Лопес, която не спира да мята погледи и не само, към други мъже.

Двамата имат дълга връзка, назад в годините, но с известно прекъсване. Запознават се още през далечната 2001 година, когато кръшната актриса, певица, продуцент от пуерторикански произход е

омъжена за танцьора Крис Джъд.След развода Афлек и  Лопес имаха авантюра, дори се сгодиха, но не стигнаха до венчило.Но след 20 години, преди две години, възобновяват връзката си. Женят се тайно в Лас Вегас през пролетта миналата година, после вдигат пищна сватба в Калифорния.

„Интересното е, че Джей Ло не пази никаква диета, яде всичко, тренира, не се ограничава с нищо. Тя е най-очарователната жена на света. Просто изглежда умопомрачително“, казва за нея влюбения съпруг. Е, тогава защо му идва нанагорно флиртаджийския нрав на жена му, питат феновете им.

Преди няколко дни Джей Ло го показа отново. Актрисата и и съпругът й се явиха на бляскаво събитие. Диджеят пусна парче на певицата,  а Джей Ло му изпрати умопомрачителен разсъбличащ поглед, с доста поотворена уста. Това се забеляза от околните, а Бен Афлек пощуря, въпреки че успя да се въздържи, коментират очевидци.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.