Прости ли Сузанита на баща си?Истината само тук

https://goreshto.net/goreshto/prosti-li-suzanita-na-bashta-siistinata-samo-tuk/112753 Goreshto.net
Прости ли Сузанита на баща си?Истината само тук

Сузи Мурад и татко й Орхан Мурад вледениха отношенията си

Младата певица жестоко се разсърди на баща си, че ги заряза двете с майка й и си хвана нова жена. С днешна дата баладичният изпълнител чака дете от по-младата си съпруга Кремена. За нея се знае само, че известно време е работила във Франция и има син от предишна връзка.

Щерка му Сузанита роди син Матиас от копиехвъргача Марк Савов, като малко след това се разделиха.

А Сузанита обвини баща си, че изобщо не бил грижовен, водил жени в къщата, когато майка му се преборвала с рака и още куп страховити неща за неговото поведение и нрав.

Тя се зарече, че никога няма да прости на баща си и заяви, че го е зачеркнала отдавна от живота си. Само че бдителни фейсбукари забелязаха, че има татуировка с изписано името на Орхан Мурад и  заподозряха, че баща и дъщеря са стоплили отношението си.

„Изобщо нямам намерение да се сдобрявам или да простя на баща си. Той ми нанесе огромни душевни рани, пренебрегна задълженията си като баща и съпруг. Не съм му простила!В душата си –да, за да нямам кармична тежест и след това, но иначе- не. А тази татуировка е стара, но нямам намерение да я трия“, обясни Сузанита.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.