Простотия до шия! Емрах Стораро отново посрами фамилията (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/prostotiya-do-shiya-emrah-storaro-otnovo-posrami-familiyata-foto/136805 Goreshto.net
Простотия до шия! Емрах Стораро отново посрами фамилията (Фото)

Емрах Стораро се оказа голям келеш и е позор за фамилията

Изцепките на по-малкия син на Тони Стораро не спират, а баща му само може да се черви от срам заради него. В това са убедени почитателите на Човека глас, както и на по-големия му син Фики Стораро.

Докато Фики не спира да жъне успехи и да върви нагоре по пътя на усъвършенстването си като професионалист  и баща, брат му заорава дъното. Това доказва и последната му изцепка, а серията не спира.

Емрах Стораро предизвика грандиозен скандал в шоуто „Денсинг старс“, като насила целуна инструкторката си Веси, пред камерите, в разгара на танца.Целувката не бе планирана и момичето едва се съвзе от шока, но продължи танца, като истински професионалист.

Мнозина от зрителите поискаха наказание за скандалния младеж, който грубо навлезе в личното пространство на партньорката си.

Но докато Кубрат Пулев си понесе санкциите с целувката с Джени Суши, нищо подобно не са случи на нашия бабаит. Той дори не се извини, а счете напълно нормално да прави това, което му скимне, без да се съобразява с никой.

Същото се случи преди дни и на родното Черноморие. Емрах извадил и размахал истински пистолет пред уплашените погледи на клиенти в нощно заведение.

Очевидно Емрах Стораро не само не се притеснява, а се фука с оръжието, като пуска клипчета в социалната мрежа.Докога ще си позволява да гази закона и да се гордее с това, питат хората в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.