Простотията няма граници: Валери Божинов се изфука как так@вал Николета в самолета

https://goreshto.net/goreshto/prostotiyata-nyama-granici-valeri-bozhinov-se-izfuka-kak-tak-at-val-nikoleta-v-samoleta/125042 Goreshto.net
Простотията няма граници: Валери Божинов се изфука как так@вал  Николета в самолета

Може и да тръбят, че бившите съпрузи Николета Лозанова и Валери Божинов се разбират добре, ама…

Двамата се разведоха преди много години, но се грижат съвместно за общата си дъщеричка Никол Божинова. С днешна дата една от най-актуалните плейметки чака бебе от голямата си любов, Ники Михайлов.

Въпреки че не са си развалили отношенията, а се спрягат за добри приятели, наскоро Божигол сътвори огромна простотия.

Дали защото малко ревнува, че НиЛо ще ражда от друг, дали защото „старата любов ръжда не хваща“, ама пред авери се изфукал как го направил с бившата си жена в самолета. Той бил в ресторант с приятели и подпийнал разкрил интимна семейна тайна.

Божинката върнал назад лентата, когато били още семейство с Николета. Двамата летели в бизнес класа и отивали на почивка. Но имали три часа престой

.“Три часа имахме престой. Играхме на игри, ровихме в мрежата, но по едно време ме хвана скуката и й викам на Николета дай да го направим в самолета.

Посках одеяло и възглавници от стюардесата като й казахме, че искаме да поспим.Но с Николета започнахме да се оправяме под одеялото.

Тя се притесни много и не спираше да ме пита дали не се е изместило одеялото и дали някой няма да ни види. А наоколо празно и не спирах да я успокоявам. Накрая все пак свършихме работата, пък и тя беше облечена удобно-с къса поличка и високи ботуши“, изцепи се Валери Божинов.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.