Пухкавата Виктория от „Хелс Китчън“: Харесват ме момчета с плочки!(Стопи 50 кг-фото)

https://goreshto.net/goreshto/puhkavata-viktoriya-ot-hels-kitchan-haresvat-me-momcheta-s-plochkistopi-50-kg-foto/125175 Goreshto.net
Пухкавата Виктория от „Хелс Китчън“: Харесват ме момчета с плочки!(Стопи 50 кг-фото)

Виктория от Хелс Китчън днес е неузнаваема

Пухкавата Виктория Зайкова стана известна като финалистка в кулинарното шоу. Но колоритната червенокоска направи такава драстична промяна със себе си след предаването, че трудно бихте я познали.

Тя е свалила цели 50 килограма и то за два месеца. Проблемът се оказал базедова болест, която й открили докторите.

„Хормоните ми били тотално объркани. След като започнах лечението и започнах да пия лекарствата, много бързо свалих килограмите.

В най-тежкият си период тежах 140 килограма, а днес нося с пет-шест номера по-тесни дрехи.Но и тогава се харесвах много,честно говоря,  само че не успявах да си видя краката от корема“, смее се Вики.

Готвачката не крие, че има голямо самочувствие. И разби всички с това, което призна.

„Мъжете винаги са ме харесвали, не съм страдала от липса на мъжко внимание. Аз съм магнетична, имам хубаво лице и очи, позитивна съм, винаги усмихната, идва ми отвътре.

И мъжете го забелязват.Никога не съм ходила на фитнес, но харесвам мъже с плочки. Всичките ми гаджета са били такива. Ако не са топ, не са за мен“, намига Виктория. И споделя още, че иска да има собствено кулинарно предаване в бъдеще.

Източник:  Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.