Рачков се метна отзад на Васил Нейденов!(Певецът в шок)

https://goreshto.net/goreshto/rachkov-se-metna-otzad-na-vasil-neydenovpevecat-v-shok/114127 Goreshto.net
Рачков се метна отзад на Васил Нейденов!(Певецът в шок)

Митко Рачков не може без да си покаже „рогата“

След като вече е сингъл, нисичкият бургазлия не спира да дивее и купонясва в дискотеките на Слънчака. Там в момента е и естрадната легенда Васил Найденов. Певецът превърна в традиция изявата си на една от най-известните сцени в морския курорт „Бердум бийч“, като поднася на публиката селекция от най-известните си хитове.

Рачков обаче издебна Васко Кеца и буквално го яхна на сцената, твърдят изумени зрители. Силно стреснат, певецът поканил комика на сцената и двамата запели едни от най-известните му песни.

„Е, не може без да си покаже номерата този Рачков! Умира да се концентрира всичко върху неговата персона, сал за едната слава живее. Не му стига да се праска като водещ, да си води вече втръсналото ни шоу, ами сега скача и да отнеме славата на други. Ама срама няма, поне да бе оставил Васил Найденов да си изпее песните. Все пак хората са дошли за него, а не да слушат омръзналите глупости на Рачков“, заклеймиха постъпката на Рачков в мрежата.

Рачков и Васил Найденов се заедно от седмица на морето. Двамата били засичани да купонясват до ранни зори в различни заведения на Слънчака.

За никого не е тайна, че Димитър Рачков е  голям почитател на поп фолка. Дори има много близки приятели от този жанр музика.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.