Ръкавицата е хвърлена: Луна предизвика Лили Иванова!(Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/rakavicata-e-hvarlena-luna-predizvika-lili-ivanovasnimka/94634 Goreshto.net
Ръкавицата е хвърлена: Луна предизвика Лили Иванова!(Снимка)

Рожденият ден на „единствената и неповторима“ Лили Иванова предизвика лавина от коментари в мрежата

Едно на ръка бяха тези за истинската възраст на звездата от Кубрат. Други обаче с преклонение и възхищение пред таланта й поздравиха примата с деня на раждането й.

Фолкпевицата Луна също не пропусна да се „разпише“ за празника на Лили Иванова в мрежата. Нейните коментари винаги са пиперливи и имат свойството да „разлайват кучетата“ в нета.

И сега блондинката от Шумен стори същото и дори „хвърли ръкавицата“ на Лили Иванова.

Провалилата се кандидатка за президент публично предизвика естрадната прима на българската музика, като й предложи двете да направят….дует.

„Време е за дует“, в типичния си стил написа на страницата си Луна. И дори качи любопитна визия, която имитира лика на естрадната звезда от младежките й години.

След което последва дълга тирада от разсъждения. В тях Луна изрази съмнение, че Лили Иванова няма да се навие на тази провокация. Защото певица номер едно в България не харесва да извива глас в дуети, а обича да пее сама.

Луна обаче не пропусна да поздрави Лили Иванова за рождения й ден.

„Честит рожден на единствената  и неповторима Лили Иванова!Силен дух, дисциплина, ярка индивидуалност, непоколебим професионалист, невероятен репертоар. Обичам те, Лили и ти благодаря“, написа още Луна в поста си.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.