Ръкавицата е хвърлена! Снахата на Халваджиян се състезава със Светлана Гущерова

https://goreshto.net/goreshto/rakavicata-e-hvarlena-snahata-na-halvadzhiyan-se-sastezava-sas-svetlana-gushterova/143882 Goreshto.net
Ръкавицата е хвърлена! Снахата на Халваджиян се състезава със Светлана Гущерова

Блага вест пристигна от клана Халваджиян

Снахата им и съпруга на Бебо Халваджиян ще ражда трето. Най-новото попълнение на семейството ще се появи през януари. Щастливите родители обаче пазят в пълна тайна какъв ще е хола на бебока.

Бебо и бившата адреналинка Алек Енева имат син Еди и по-малка дъщеричка Кай.

Общото между снахата на Халваджиян и семейство Гущерови е, че и Алек и Светлана са многодетни майки. Разбира се, Светлето бие адреналинката с едно дете, но ако пък се родят близнаци, двете ще изравнят броя на децата си, намигат зевзеци.

Но приликата спира дотук. Докато Добромир Гущеров не иска да знае за внуците си, като половината носят дори неговото име, по думите на Светлана,то Маги и Кремена Халваджиян са на върха на щастието си. Те са повече от доволни, че единствения им син Бебо ще ги направи тройни баба и дядо.

Песимисти обаче съскат, че и Алекс ражда като зайкиня, за да бетонира мястото си във фамилията на милионерите. Защото дори, не дай Боже, тя да се раздели с мъжа си, парите към децата й няма да секнат.

Други обаче защитават семейството и сочат, че само родителите могат да определят дали ще имат или нямат наследници и колко ще е броя им.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.