Райна Кабаиванска заби в земята Лили Иванова!

https://goreshto.net/goreshto/rayna-kabaivanska-zabi-v-zemyata-lili-ivanova/127571 Goreshto.net
Райна Кабаиванска заби в земята Лили Иванова!

Скоро оперната прима Райна Кабаиванска ще стане на достолепните 90 години

Грандиозни тържества се подготвят за отбелязване на юбилея на гранд дамата на световната опера.

Но заради забележителната си кариера по света оперната певица „заби в земята“ по богатство примата на родната естрада Лили Иванова.  По имане тя подмина и Димитър Бербатов.

Според световен сайт, който показва богатството на световни величия в сферата на изкуството и музиката, Райна Кабаиванска разполага с авоари на стойност 15 милиона евро или 30 милиона лева.

Тлъстата сума буквално я изстрелва на върха на родните ни знаменитости.Оперната прима има имоти по цял свят. От дълги години тя обитава мезонет на пъпа на италианския град Модена, на стойност три милиона евро.

Жилището е обзаведено с невероятни мебели, част от които антики.Сопрано номер едно не живее в България, но когато идва да изнася концерти у нас отсяда в личния си мезонет в центъра на столицата. Според слуховете той бил в пъти по-богато обзаведен от този на Лили Иванова и стойността му варирала на два милиона евро.

Оперната дива имала имот и в Еленския Балкан, където обаче отсядала рядко. Съпругът й Франко, който е от богат, аристократичен род и е оперен режисьор, както и колекционер на произведения на изкуството, също разполага с баснословни парични средства.

Двамата имат дъщеря Францеска, а тя син и  дъщеря, която ще наследи несметните богатства на родителите си.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.