Разделиха ли се окончателно Криско и неговата Цвети? (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/razdeliha-li-se-okonchatelno-krisko-i-negovata-cveti-snimki/125228 Goreshto.net
Разделиха ли се окончателно Криско и неговата Цвети? (Снимки)

Все по-често витае клюката, че Криско се е раздели с жена си Цветелина Петрова

Въпреки че станаха родители на две деца, двамата май са поохладили отношенията си. Въпреки това успяват да демонстрират близост, вероятно заради наследниците си.

Но, от друга страна, все по-често бившата стюардеса е забелязана да щурее по партита и чалготеки сама, без Криско. А само в компанията на жени, поне засега.

Криско, от своя страна, също си върви по живата. Рапърът ходи по участия, прави турнета в чужбина, но вече не се забелязва около него присъствието на жена му. Както преди го правеше неговата Цвети.

В последно време Цветелина е забелязвана все по-често в компанията на фолкаджийката Джия. Същата, която искаше да омае ергенът  Евгени Генчев и му „сваляше звезди“, в любовното риалити, но така и не успя.

Ако малко държи на жена си и ска да запази семейството си, тази близост би трябвало да му бие тревога, защото по всичко личи, че двете са тръгнали на „лов за мъже“, предупреждават очевидци.

А уж Джия се хвалеше наскоро, че си има гадже, ама или са се парясали или това е било само „въздушен балон“.

Интересно, докато двамата кой по свалки, кой по участия, гледа децата им, които са още много малки, за да са оставени сами.

 Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.