Раздялата е факт: Деян Донков посече Радина Кърджилова с това признание!

https://goreshto.net/goreshto/razdyalata-e-fakt-deyan-donkov-poseche-radina-kardzhilova-s-tova-priznanie/139842 Goreshto.net
Раздялата е факт: Деян Донков посече Радина Кърджилова с това признание!

Колкото и да не признават, краят между Радина Кърджилова и Деян Донков е настъпил

Те не са потвърдили официално за краха на отношенията си, но фактите го доказват, индиректно. Бившата двойка го направи, като пуска снимки от ваканцията си, но поотделно.

И двамата актьори отидоха на море,, само че само с момчетата. Донков отпраши за няколко дни до родния Видин, за да се види с роднини. Но и на тази среща Радина липсваше. Изненадващо, там бе бившата му Анастасия Ингилизова, от която е големия му син.

Двамата актьори са в добри отношения, но не може да се каже същото с Радина.Въпреки взривоопасните им отношения и това, че Деян често си упражняваше юмруците върху Радина, тя все още го обичала.

И не успявала да преглътне, че двамата не са заедно. А за разлъката инициатор бил Деян Донков.

По думите му, виновен за раздялата им няма трети човек, въпреки че той не е моногамен. А причината е, че тръпката в отношенията им изчезнала и както и да се опитвали да я съживят, тя си била отишла безвъзвратно.

„По-добре да се разделим, отколкото да се мъчим да живеем заедно и в един момент да се довършим, да не можем да се гледаме“, обяснявал Деян Донков пред авери.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.