Разпродават Джулиана Гани на търг

https://goreshto.net/goreshto/razprodavat-dzhuliana-gani-na-targ/53739 Goreshto.net
Разпродават Джулиана Гани на търг

Джулиана Гани вече се продава на търг

Това стана ясно от последните новини около скандалната силиконка. Бившата брадърка, която стана за втори път майка от поредния си мъж, бе потърсена да коментира новината. Става въпрос за нейните импланти или както Джулката ги нарече  „предните ми гърди“.

Те бяха търгувани на битака в софийския квартал „Малашевци“.

Първите импланти на силиконката бе обявено, че се продават за 60 лева, но ако купувачът купи чифта цената пада на 40, с цели 20 лева промоция.

По този повод миската заяви, че още преди години дала „предните си гърди“ с благотворителна цел.

„Нямам никаква представа защо и кой ги продава сега“, обясни Джулиана Гани.

Преди години блондинката си подмени силикона с двойно по-голям. Затова реши да дари стария на жена в нужда. Съхранявала „предните си гърди“ в специална кутия, докато се намери желаещата дама да ги има. Тя ги дала чрез посредник и не знае какво се е случило оттогава с тях. Сега с изненада разбрала, че се продават на търг в битака на споменатия квартал.

В момента тунингованата мадама има 1000 кубика, като се нарежда в челните редици на жени с най-голям силикон в деколтето. След като роди за втори път, тя имаше намерение да смени имплантите, но после реши друго. Джулката заяви, че „не са мръднали“ и затова няма да ги подменя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.