Развалиха магия на Мая Манолова

Устатата политичка пристъпва един час права на Киприянова молитва в храма „Света Неделя“

https://goreshto.net/goreshto/razvaliha-magiya-na-maya-manolova-2/133063 Goreshto.net
Развалиха магия на Мая Манолова

Устатата политичка пристъпва един час права на Киприянова молитва в храма „Света Неделя“

След като се пречисти от злите сили, Мая Манолова реши да се впусне в предизборната надпревара. Кюстендилската представителка в голямата политика се погрижи за духовния си баланс, отделяйки час време за църковен молебен. Бившата омбудсманка бе забелязана в столичния храм „Света Неделя“ да присъства на дълъг ритуал, който изкара от крак на крак. Ритуалът бил за изчистване на магии и всякакви мръсни влияния по енергиен път. Там всеки четвъртък се провеждат тези служби или т.нар. Киприянова молитва.

 

Устатата политичка приключила мобилен разговор на метри от гроба на покойния патриарх Неофит и влязла в храма само няколко минути преди старта на богослужението. Въпреки мрачният и хладен ден, Манолова била само по тънко дълго сако, което предполага, че е била оставена пред храма от шофьор.

Вътре Мая се сляла с придошлите уплашени, че имат магия хорица. Някои от тях носели погачи или дрехи, които да оставят близо до олтара, за да се заредят и да въздействат с добрата си енергия впоследствие. Политичката, която на 4 май навърши 59 години, не бе забелязана да оставя подобни вещи, но пък  усърдно се вслушала в думите, молитвите и песнопенията на отците. Свеждала глава и се покланяла, прекръствала се многократно. Разпозналите я миряни не попречили на съсредоточеността й в изчистването от вмешателства.

 

На предстоящите парламентарни избори Мая Манолова изненадващо се явява съвместно със синдикалистката Ваня Григорова, която бе основен конкурент на Васил Терзиев за кметския стол в София. Двете дами представляват Обединение „Солидарна България“. В предизборната обстановка те лансираха законопроект за високите надценки на храните. Популистките предвиждат глоби за веригите хипермаркети до 2% от годишния им оборот, ако се констатира спекулация с цените. Готови са и със законопроект за частния фалит.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.