Разврат! Тити мърсувал с бъдещата си жена докато стригал Гергана

Ревливият клоун винаги е бил к¥рвар и използвач, кълнат се препатили от него

https://goreshto.net/goreshto/razvrat-titi-marsuval-s-badeshtata-si-zhena-dokato-strigal-gergana/114528 Goreshto.net
Разврат! Тити мърсувал с бъдещата си жена докато стригал Гергана

Ревливият клоун винаги е бил к¥рвар и използвач, кълнат се препатили от него

Освен садист и изнасилвач, Тити Папазов се оказа прелюбодеен многоженец, без да споменаваме, че е свидлив заплес, който точи лиги по всяка втора фуста на пътя.

 

За тези черти от характера му ни осведоми наша читателка, която е имала нещастието известно време да движи в една компания с левскаря. По времето, когато е бил в официална връзка с остриганата до голо и пребита Гергана, за която цинично разказа в студиото на Тото, Папазов е спял тайно с настоящата си съпруга Маргарита. Ако трябва да сме още по-директни, Тити юнашки е прескачал от едно легло в друго, лъжейки и двете млади жени.

 

Разврата му често е пращал Гергана и Маргарита в гинекологичния кабинет, където без да подозират една за друга, се е налагало да пият антибиотици за сравнително банални, но неприятни и продължителни полови инфекции. На всичко отгоре и двете озлочестени жени са живели в постоянен страх, тъй като манипулаторът безцеремонно ги заплашвал с разправа.

 

Първа от тормоза се откачила Гергана, която се залюбила с по-надежден и психически издръжлив мъжкар, заради когото била шута на ревльото. Раздялата, както стана ясно, й е коствала красивите букли, но тази история вече е разказвана до втръсване.

 

По-интересно е дали настоящата му съпруга Маргарита продължава да отнася тупаници или след брака Тити е насочил силата си към други жертви от нежния пол. Предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.