Рейтингът на Рачков се срина с гръм и трясък

Катастрофата продължи и с гостуванията на поредицата красавици

https://goreshto.net/goreshto/reytingat-na-rachkov-se-srina-s-gram-i-tryasak/117996 Goreshto.net
Рейтингът на Рачков се срина с гръм и трясък

Катастрофата продължи и с гостуванията на поредицата красавици

Рейтингът на едно от най-скъпите предавания „С Рачков всичко е възможно“ по Нова телевизия се срина главоломно. Провалът стана ясен при данни, разпространени от самата медия, в началото на седмицата.

 

Оказва се, че предаването на комика е отстъпило по гледаемост пред конкуренцията от Би Ти Ви с „Гласът на България“. Резултатите са при възрастовата група от 18 до 49-годишна възраст, която по традиция е най-интересна за рекламодателите и съответно – най-важна за Нова телевизия.

 

Шоуто на комика в предишния си сезон беше заложило на лица, които често се повтаряха в отделните епизоди като: Боби Турбото, Герасим Георгиев – Геро, Алекс Раева и всички останали до болка втръснали се знаменитости. За тази година уж беше обещано да има по-голямо разнообразие, но уви.

 

Първото предаване мина добре с актьори от Народния театър. Последва обаче включване на участници от предишни сезони на „Игри на волята“, което се оказа доста скучно. А след поканата на до болка омръзналата Жени Джаферович, зрителите явно са сменили канала.

 

 

Очакваше се гафът да се замаже от спортните величия Христо Стоичков, Любо Ганев и Стилиян Петров, но дори и те не успяха да постигнат търсения ефект. Катастрофата продължи и с гостуванията на поредицата красавици.

 

Със сигурност предаването няма да бъде свалено от ефир, но едва ли актьорът е доволен, че неговото предаване е единственото, което не издържа конкуренцията с Би Ти Ви.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.