Режисьорът Максим Генчев оплю младите актьори!(Още за скандала)

https://goreshto.net/goreshto/rezhisyorat-maksim-genchev-oplyu-mladite-aktyorioshte-za-skandala/117254 Goreshto.net
Режисьорът Максим Генчев оплю младите актьори!(Още за скандала)

Режисьорът Максим Генчев скочи на младите актьори

Той взриви зрителите с филмите си за Левски и Ботев, като получи в пъти повече критики, отколкото адмирации.

След тези скандали вече никой не искаше да снима с него. Днес обаче той подпали обществеността с поредната бомба, която пусна в пространството.

Максим Генчев заяви, че актьори забранявали на актьори да работят с него.Като насочи прожекторите към младата актриса Неда Спасова, която изигра брилянтно ролята си в лекарската сага „Откраднат живот“.

Режисьорът поясни, че искал Неда да играе в новата му лента за Караджата, само че тя му отказала.

„Не мога да работя с теб, ще полудея“, порязала го младата актриса.Генчев я попитал дали реагира така, защото върху нея е упражнен натиск. И тя му отговорила, като го изтрила от приятелите си във фейса.

„Така постъпи Неда. Разбирам, че младите актьори ги е страх.Децата искат слава, да са гледани, да се развиват. Други нейни колеги изобщо не ми вдигат телефона. Какво се случва, какъв е този страх?! Не го разбирам!“, разбуни духовете режисьора Максим Генчев.

В отговор на казаното от него Христо Мутафчиев, шеф на Съюза на артистите у нас, заяви следното. Той каза, че не познава достатъчно добре режисьора. Но категорично отрече някой да оказва натиск върху артистите. Тяхно е решението с кого избират да снимат.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.