Резил! Лена цъфна с бебето в парламента – чорлава и неглиже. Калинка от “Промяната” чете Конституцията по пеньоар (СНИМКИ)

Баджо Миро също се присламчи към женската компания

https://goreshto.net/goreshto/rezil-lena-cafna-s-bebeto-v-parlamenta-chorlava-i-neglizhe-kalinka-ot-promyanata-chete-konstituciyata-po-penyoar-snimki-3/123761 Goreshto.net
Резил! Лена цъфна с бебето в парламента – чорлава и неглиже. Калинка от “Промяната” чете Конституцията по пеньоар (СНИМКИ)

Баджо Миро също се присламчи към женската компания

Че нежната част от “Промяната” приема Народното събрание за свой втори дом стана ясно вчера, докато депутатите гледаха на трето четене промените в Основния закон. Доказателство за това е Лена Бориславова, която намери за уместно да доведе в законодателния храм новородената си дъщеричка Деа и дори я разходи с количката в забранената за журналисти зона на втория етаж, където достъпът е със специални чипове. За незапознатите сме длъжни да вметнем, че въздухът в кулоарите е мръсен, тежък и спарен, защото прозорците са херметически затворени. На всичко отгоре там вони на цигари, а тютюневият дим се стеле на талази и попива в доволно прашния мокет. Иначе казано - парламентът е едно от най-лошите места за малко бебе, още повече, че в зимния сезон всеки втори депутат кашля и се секне на поразия.

 

Очевидно майчинските чувства на Лена отстъпват пред желанието й да командори колегите си, коментираха депутати от опозицията. Фактът, че цъфна в Партийния дом точно като се приема Конституцията, не попречи на г-жа Бориславова отново да ни натрапи особения си и крайно не протоколен вкус за облекло. Тя се беше решила във впити панталони тип клин и оранжевееща плетена блуза, а косата й беше видимо чорлава, все едно току що се буди от следобеден сън с бебето.

 

 

Да се порадва на малката Деа беше дошла и къдрокосата Калина Константинова.  Съвсем по домашному, тя беше навлякла избелял пеньоар, дълъг до земята, който отчаяно опитваше да представи пред колегите си за рокля. Цветът на бархетната одежда някога може да е бил нежно виолетов, но тъй като депутатката я подносва вече трети мандат, сега разцветката клони към бозаво с капка пепел.

 

Към женската компания се беше присламчил и спътникът в живота на Лена – депутатът Мирослав Иванов, който явно се чувстваше по-комфортно в дамска компания, където няма опасност да отнесе дежурните майтапи за семейното си положение.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.