Резилът на пияната Белослава ще я вкара ли в затвора?

https://goreshto.net/goreshto/rezilat-na-piyanata-beloslava-shte-ya-vkara-li-v-zatvora/113132 Goreshto.net
Резилът на пияната Белослава ще я вкара ли в затвора?

Белослава се оказа поредната известна личност, която сяда зад волана къркана

Певицата била сгащена на ранина, около четири  и половина часа да шофира порядъчно подпийнала. Тя била ловната в нарушение на булевард „Пушкин“, близо до квартал „Княжево“. Изпълнителката хлътнала в денонощен магазин и полицаите забелязали, че се кандилка. Когато я спрели за проверка, дрегерът показал внушителните 1,25 промила алкохол.

Прибрали певицата в районното управление, като се очакват резултатите от кръвния тест.

Така щерката на актрисата Анета Сотирова стана поредната звездна персона, която гази закона.

Преди време, на няколко пъти, певицата Жана Бергендорф бе хваната да седи зад волана не само наквасена, но и най-вече дрогирана.  Същото се случи и с „лошото момче на киното“ Явор Бахаров, като къдрокоското за малко да влезе в тюрмата.

Той някак си отърва пандиза, но пък „колегата му“ по пийване, шеф Андре Токев влезе. Той бе ловнат да шофира пиян, като караше пикапа си по джанти на околовръстното шосе и пролежа в затвора няколко месеца. Бе пуснат предсрочно, заради добро поведение.

„Редно е, щом Белослава шофира пияна, да влезе в затвора. За назидание дори на феновете й. За да видят, че в България има закони и те се спазват, а не важат само за обикновените хора“, изригнаха в нета.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.