Рокаджията Иван Лечев е на седмото небе от щастие!

https://goreshto.net/goreshto/rokadzhiyata-ivan-lechev-e-na-sedmoto-nebe-ot-shtastie/136682 Goreshto.net
Рокаджията Иван Лечев е на седмото небе от щастие!

Иван Лечев е на седмото небе от щастие

Първородният му син, който носи неговото име, го направи дядо. 35-годишния Иван Лечев-младши и англичанката Тери Уикет, която прие неговата фамилия-Лечева, се венчаха на приказна сватба в Барселона преди две години.

Тогава музикантът и жури в „Гласът на България“ сподели, че е много щастлив, понеже на сватбата на сина си е свирил на цигулка.

Първородният син на Иван Лечев е плод от връзката му с кубинката Оля Маркес, известна с участието си в култовата група от 80-те "Трамвай №5".

Още по време на бременността си майката сподели, че сина им няма да стане музикант, въпреки че баща му и дядо му са такива, а и тя е излизала от сцената.

И наистина синът им завършва престижната Първа немска гимназия и после продължава с образованието си в град Уоруик в Обединеното кралство.

Там изучава бизнес науки, в един от най-добрите университети в Англия.Първата му работа е в Американска инвестиционна банка,  а по-късно създава собствена фирма за подбор на персонал и за финансиране на нови дигитални компании. Печелившият му бизнес се разширява и с днешна дата го прави милионер.

Иван Лечев-младши има по-малка сестра от втория брак на майка си. И по-малък брат от втория брак на татко му с Жени Лечева, който върви по стъпките на татко си.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.