Роксана скри топката на всички: За трети път става булка!

https://goreshto.net/goreshto/roksana-skri-topkata-na-vsichki-za-treti-pat-stava-bulka/118955 Goreshto.net
Роксана скри топката на всички: За трети път става булка!

Роксана продължава да вярва в любовта

Чалга певицата е на крилете на щастието, защото за трети път облича бялата рокля. Гласовитата ромка иска да се врече във вярност на своя Не. Те били луди от любов, а сватбата бил достоен завършек.

Според клюката  и големия й син стяга сватба и нищо чудно двамата с майка си да се венчаят в един ден, шушукат в бранша.

Неч е българин, който от години живее в Германия. Тартор е на рокерската банда „Хелс Ейнджълс“. За него Роксана твърди, че е истински джентълмен и владее шест езика. Двамата се запознават при едно нейно участие в Германия.

„Нито сме се търсили, нито сме се чакали. Запознахме се съвсем случайно. Аз бях на кръстопът, той имаше своите драми. Но сега сме заедно и сме много щастливи“, пърха от радост певицата.

Двамата вече се спрели на дата и място за сватбения ритуал. Според слуховете поканили Галена и Галин да им станат кумове, а церемонията- в техния замък във Велико Търново.

Неч не обича публичността, но също трудно крие любовта си към бъдещата си булка.

„Всеки мъж може да се чувства горд и щастлив, ако има една от най-добрите певици до себе си“, казва русия здравеняк.

Роксана има два неуспешни брака зад гърба си и двама сина.

Източник: Тереграф

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.