Роксана за Дара в тик-ток: За чеп за зеле не ставаш

Певицата не спира с хейта към формата „Гласът на България“

https://goreshto.net/goreshto/roksana-za-dara-v-tik-tok-za-chep-za-zele-ne-stavash/117003 Goreshto.net
Роксана за Дара в тик-ток: За чеп за зеле не ставаш

Певицата не спира с хейта към формата „Гласът на България“

Роксана продължава да сипе огън и жупел по журите от „Гласът на България“. Певицата този път изрази негативното си мнение в тик-ток. Във видеото тя обширно напада журито и формата. С открита ярост подлага на съмнение професионализма на Дара и решенията, които взима.

 

Причина за реакцията е отпадането на брата на певицата – Радослав Гергов – Радула. Припомняме, че нито един от менторите не се обърна, за да го вземе в отбора си. Журито дори направи коментари, че изпълнението е слабо и не ги грабва, а на моменти дори фалшиво.

 

В тик-ток Роксана определя изпълнението на брат си като най-доброто. Тя смята, че се е справил уникално. Пряко тя обвинява Дара, че се е обръщала на тотални музикални инвалиди и е събрала такива в отбора си.

 

Роксана обяснява неточностите в изпълнението на Радослав с вълнението на сцена и с пускане на видео за починалата им майка. Роксана смята, че това му е подействало емоциално и оказало влияние върху изпълнението. Тя твърди, че брат й е съсипан след изпълнението си.

 

Певицата съобщава във видеото, че вече е записала брат си в същия формат, но в САЩ. Тя смята, че там той ще се докаже и ще го оценяват истиснки професионалисти, каквито не вижда в българското жури.

 

Роксана стартира каериерата си именно в „Гласът на България“ през 2011 година. Въпреки това след отпадането на Радослав тя не спира цяла седмица с хейта към формата.

 

Коментарите под видеото в тик-ток са противоположни. Голяма част от хората нападат Роксана, подлагайки на съмнение нейните качества. Потребителите пишат, че изпълнението е било безлично и едно от най-слабите за вечерта. Някои от коментиращите са на друго мнение и смятат, че отпадането му е незаслужено. Дават пример с певеца Меди, който отпадна от два формата – „Гласът на България“ и „Х-фактор“, но сега е една от големите звезди на поп-фолка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.