Роси Кирилова заряза мъжа си! И хукна да преследва мечтата си

https://goreshto.net/goreshto/rosi-kirilova-zaryaza-mazha-si-i-hukna-da-presledva-mechtata-si/131762 Goreshto.net
Роси Кирилова заряза мъжа си! И хукна да преследва мечтата си

Роси Кирилова заряза мъжа си

Любимата изпълнителка и нейната дългогодишна половинка Георги Начев бяха доскоро неразделни. Двамата са заедно от над 37 години.

Двойката няма деца поради репродуктивни проблеми. Но преди време чаровната певица направи грешна стъпка, като се пусна да си прави разкрасителни процедури.

Те не бяха особено успешни, а естрадната легенда бе предупредена от съпруга си да не ляга под ножа.

Композиторът я съветвал да не си прави корекции, защото била „естествено красива“, но Роси не го послушала и  сгрешила. Поне това заявиха последователите й в социалната мрежа.

Сега обаче Роси Кирилова реши да сбъдне мечтата си. Тя отпраши сама на двуседмична почивка в Индия и Виетнам.

Двамата със съпруга й се разделили, но не се развеждат, успокояват ги близки до звездното семейство. Двойката има много домашни любимци и мъжът й Жоро останал в столицата, за да се грижи за тях.

Роси Кирилова отдавна копнеела да направи този воаяж из тези страни и най-после изпълнила мечтата си, похвалила се самата тя пред свои приятелки.

А мъжът й с удоволствие се съгласил тя да го стори, въпреки че временно ще се разделят. За почти четири десетилетия брак те били непрекъснато заедно и почти не се отделяли един от друг.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.