Розмари от „ВИП Брадър чака първо дете“

Така и не става ясно кой е бащата

https://goreshto.net/goreshto/rozmari-ot-vip-bradar-chaka-parvo-dete/109666 Goreshto.net
Розмари от „ВИП Брадър чака първо дете“

Така и не става ясно кой е бащата

Моделът Розмари Тишер, която блесна преди петилетка във „ВИП Брадър” и бе близка с естрадната легенда Ваня Костова, се похвали с първата си бременност.

 

В „Инстаграм“ тя публикува снимки с наедрелия си корем, към които добави коментар на английски език, гласящ: „Дотук – добре”.

От снимките ясно се вижда, че красивият модел, която е наполовина българка и наполовина германка, е успяла да запази добрата си форма на фона на бушуващите в този период хормони.

Тя е 38-годишна, което на практика означава, че не й е оставало още много време за отлагане на раждането.

 

До този момент обаче все още не е споделила кой е бащата на детето й.

Никак не й е било трудно да скрие бременността си от медиите, предвид факта, че живее зад граница.

 

Припомняме, че Розмари влезе във „ВИП Брадър” през 2018 г. По онова време тя бе обвързана, но след риалитито се раздели с гаджето си. Причина за раздялата им станаха неуспешните й опити за свалка с фитнес инструктора Ричи.

Очевидно този мрачен период от живота й вече е забравен и потънал в прахоляците на историята. Към днешна дата моделът е в щастливо очакване на първородната си рожба.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.