Рунд последен! Спаси ли Брад Пит любимата си винарна от Анджелина Джоли

https://goreshto.net/goreshto/rund-posleden-spasi-li-brad-pit-lyubimata-si-vinarna-ot-andzhelina-dzholi/126691 Goreshto.net
Рунд последен! Спаси ли Брад Пит любимата си винарна от Анджелина Джоли

Битката между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава

Той спечели поредния съдебен рунд срещу бившата си съпруга Анджелина Джоли. Борбата е за любимото му френско имение със собствена винарна на стойност петстотин милиона долара.

60-годишната холивудска звезда даде бившата си Анджелина Джоли на съд, че тя продаде акциите си от винарната на руския магнат Юрий Шефлер, който е собственик на водния гигант Столи в Русия.

Преди да сключат официален брак, Брад Пит и Анджелина Джоли купиха заедно имението. Брад Пит притежава шестдесет на сто от него, докато екс съпругата му четиридесет на сто.

Именно в това имение звездната двойка сключи брак през 2014 година. Тогава Брад Пит даде като подарък на съпругата си още десет процента от собствеността на френското имение.

След като двамата се разделиха, Джоли продаде акциите си, като с тази продажба вбеси Брад Пит. Той оспори продажбата и я обяви за невалидна.

Носителят на „Оскар“ оспори десетте процента, които даде на бившата си съпруга и ги обяви за невалидни, защото са придобити от нея на един по-късен етап.

Съдът в Люксенбург, където се гледа делото, върна тези десет процента от имението на Брад Пит. Това на практика означава, че засега продажбата на имението се стопира.

Източник: Телеграф

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.