С бившия ли празнува: Ергенката Надежда Вишева чукна 35! (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/s-bivshiya-li-praznuva-ergenkata-nadezhda-visheva-chukna-35-snimki/139849 Goreshto.net
С бившия ли празнува: Ергенката Надежда Вишева чукна 35! (Снимки)

Преди дни Надежда Вишева чукна 35

Зарязаната на финала на „Ергенът“ от Алек Младенов, Надежда Вишева отбеляза празника с щур купон. Според една от клюките тя стоплила отношения си с бившия си съпруг, богат грък  и отново заживяла в тузарското му имение със сина им Косьо.

Нищо от това обаче не се оказа вярно. Екс съпругът на ергенката е продължил напред и  се радва на новата си приятелка, без обаче да е забравил родителските грижи към общото им дете с Нани, както иска да я наричат Надежда Вишева.

А русокоската отбеляза празника заедно с татко си и неговата приятелка, два пъти по-млада от него. Още тях купонясваха гримьора Ивайло Колев и плеймейтката Жанета Осипова, която е негово гадже от доста време. Партито бе на Цигов чарк, близо до язовир Батак.

Там татко й стопанисва хотел, като менажира и хотели по Южното Черноморие. От него са и парите, с които Надежда разполага и пилее с широка ръка за маркови дрешки и женски глезотии.

След любовното шоу тя започна работа като гримьор, но наду цените до небесата и едва ли е завъртяла стабилна клиентела.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.