С измама: Петя Буюклиева грабна плакета в „Черешката“!

https://goreshto.net/goreshto/s-izmama-petya-buyuklieva-grabna-plaketa-v-chereshkata/126202 Goreshto.net
С измама: Петя Буюклиева грабна плакета в „Черешката“!

Петя Буюклиева грабна плакета в „Черешката“

„Фаталната жена“ бе повече от скандална в кулинарното шоу. Тя не спря да пуска попържни и да вири нос, а за скандалджийския й нрав се знае  и от други риалити, в които участваше.

Е  и този път певицата направи всичко възможно, за да се накичи с мечтаната победа в „Черешката на тортата“. В случая пръст в това нямаше шеф Иван Манчев, а естрададжийката сама си осигури победата. Как ли? Ами по  най-елементарен начин, поряза всички участници с по-ниски оценки.

Петя Буюклиева не даде на никой пълния комплект точки. На всичкото отгоре не спря през цялата седмица да ги пустосва, съди, хока, да върти скандали. И за капак спечели.

Майсторът на тиганите имаше известни резерви и колебания, но тя го постави пред свършен факт. Защото само Петето Буюклиева имаше мечтаните 40 точки за гозбите си.

Победата й никак, ама никак не се хареса на феновете на предаването. Потребителите заляха нета с негативни коментари за „лисицата“ и „скандалджийката“ Петя Буюклиева, но тя изобщо не се трогнала.

„Какво от това, че я заливат с негативни коментари  и хората я намразиха заради измамата. Тя прави-струва, но иска във всичко да е първа, само тя да е начело. Такава си е Петя, познаваме я много добре“, шушукат зад гърба й и нейни колежки.

 

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.