С Мадалина: Григор Димитров се насади на „пачи яйца“!

https://goreshto.net/goreshto/s-madalina-grigor-dimitrov-se-nasadi-na-pachi-yayca/111043 Goreshto.net
С Мадалина: Григор Димитров се насади на „пачи яйца“!

Григор Димитров не пере противниците си на корта с бързината, с която сменя мацките

Хасковлията смени не една или две известни и огнени мадами. Но с последната, румънката Мадалина Ганеа ,„изби рибата“. Мъжката половина на феновете им текат лигите по сексапилната брюнетка, но истината се оказа не каква да е, а направо страховита.

Защото тенисист номер едно у нас се насади на „пачи“ яйца с поредната си изгора, която на всичкото отгоре се оказа „дяволска жена“. И то не преекспонирана, а истински опасна. Поне за това намеква бившата му Лолита Османова, а и сигурни източници потвърждават за същото.А руската милионерска дъщеря допълни, че Григор сам си е направил избора и ще си тегли последствията от своето решение.

Мадалина не била просто огън мадама, в чиито прелести Гришо съвсем се оплете, а такава, от която трябва да бягаш далеч, далеч…

Световните медии тръбят, че румънската моделка  и актриса била платена жена, а световните величия, които уж били гаджета с нея, просто преспали и са й платили. Още по-шокиращата истина съобщава, че Ганеа била психически нестабилна жена и често изпадала в пристъпи, които не били никак за пред хората…

„Щастлива съм, че не съм минала през толкова легла, колкото ти и то с бързината на експрес“, захапа я Лолита. А Григор Димитров още не е отворил дума за скандалите около новата си любима.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.