С модерно парти: Християна Лоизу обяви пола на бебето си!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/s-moderno-parti-hristiyana-loizu-obyavi-pola-na-bebeto-sisnimki/136813 Goreshto.net
С модерно парти: Християна Лоизу обяви пола на бебето си!(Снимки)

Християна Лоизу спретна парти, за да обяви пола на бебето, което очаква

Този начин известните да обявят пола на отрочетата си, които очакват, не подмина и гласовитата певица

Надарената изпълнителка, която се прочу покрай редица музикални формати, много скоро ще гушне първата си рожба. Очарователната певица е в напреднала бременност и с нетърпение очаква раждането на малкото човече.

Вероятно най-близките й знаят какъв е пола на бебенцето, което очаква. И тя го разкри пред останалите със снимки.

Само че певицата се пусна на мрежата в „компанията“ на две надуваеми мечета, като едното бе в синьо, а другата оцветено в червено.

Самата Християна Лоизу обаче се бе облякла в червена рокля и поради това феновете й заподозряха, че вероятно очаква момиченце.

Талантливата изпълнителка почти до края на бременността си предполагаше, че носи в утробата си момче.

Какъвто и да е пола на бъдещото й бебенце обаче, феновете й пожелават да се роди живо и здраво, а бъдещите родители да му се радват от сърце.

„Момче или момиче, или близнаци, няма никакво значение какъв ще е пола на бебока. Въпросът е детето да роди живо и здраво, и много да му се радвате. Бъдете щастливи и благословени“, засипват младата певица с благопожелания в нета.

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.